Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIRACISME
29J: jornada contra el feixisme i el racisme

La manifestació contra el feixisme i el racisme del 29 de juny passat al Vendrell va ser un èxit amb més d'un miler d'assistents

05/07/2013 Drets i Llibertats

Des de la Plataforma 29J Contra el Feixisme volen destacar l’èxit de la campanya que va començar fa uns mesos i que va culminar amb l’assistència de prop d’un miler de persones a la manifestació contra el feixisme i el racisme del passat 29 de juny al Vendrell. També destaquen els actes que van realitzar i que han estat molt participatius: la projecció i col·loqui posterior amb el director de ‘Catalunya Über Alles’; la xerrada de Xavier Rius sobre ‘Immigració, xenofòbia i ultradreta’; la convocatòria d’èxit en omplir la sala Pau Casals de la Lira Vendrellenca amb la xerrada de l’Arcadi Oliveres ‘Migració una riquesa en tot temps’; la gran participació ciutadana a l’acte de suport d’UCFR amb diputats del Parlament de Catalunya dels grups d’esquerra reforçat amb col·laboradores d’USTEC, SOS RACISME i UCFR i que va culminar amb la reeixida manifestació del dia 29 de juny pels carrers del Vendrell.

Tanmateix, la Plataforma 29J Contra el Feixisme es queixa de la falta de col·laboració per part de l’equip de govern de l’Ajuntament del Vendrell, ja que es va negar a presentar la moció de suport a la campanya (recordem que a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes es va presentar i aprovar), es va negar a deixar una tarima per a fer els parlaments un cop finalitzada la manifestació, i una sèrie de fets que només han posat “pals a les rodes” a l’organització del 29J.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid