Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP demana l'expulsió de les dues regidores del PP del govern municipal del Vendrell
13/02/2013 Internacional
Ajuntament del Vendrell Ajuntament del Vendrell

Mitjançant escrit presentat aquesta setmana al registre de l'Ajuntament del Vendrell, l'assemblea local de la CUP ha demanat l'expulsió de l'equip de govern de les dues regidores del PP, Elisabet Rodíguez i M. Teresa Mercader.

La CUP considera que la premissa que va facilitar la creació del govern quatripartit, que era “aïllar un partit racista i metafalangista”, no és compleix. L'assemblea vendrellenca creu que s'ha convertit en un “repartiment de capelletes” i que ni tan sols aritmèticament no és necessària la presència de les regidores del PP.

La llei contra el català impulsada pel ministre Wert, els constants casos de corrupció que esquitxen aquest partit, haurien de ser raon més que suficients per prendre aquesta mesura. A més a més, recorden que l'expulsió de les dues regidores suposaria un estalvi, a les arques vendrellenques, de gairebé 80.000 euros.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid