Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PARTICIPACIÓ CÍVICA
L'Ajuntament del Vendrell desprograma la mostra més gran de l’associacionisme

La CUP del Vendrell ha recordat que les associacions són la base de la societat civil, ja que pretenen “millorar l'espai públic i transformar la realitat a través de la participació social, organitzant i planificant accions col·lectives a través del voluntariat”.

03/10/2012 Política

L’Entimostra és un certamen del Vendrell de caràcter biennal en què, durant tres dies, entitats associacions i organitzacions no governamentals presenten els seus projectes com a mostra de participació cívica. És, a més, una bona ocasió per convèncer persones de participar en alguna de les entitats. Paral·lelament, a la mostra s’hi duen a terme actuacions musicals, teatrals, tallers, xerrades, etc.

Enguany, però, l’Ajuntament del Vendrell ha decidit prescindir-ne, contràriament al parer de moltes administracions, que consideren que cal donar un impuls a l’associacionisme.

Una de les organitzacions que s'hi ha posicionat en contra és la CUP del Vendrell, que en un comunicat ha recordat que les associacions són la base de la societat civil, ja que pretenen “millorar l'espai públic i transformar la realitat a través de la participació social, organitzant i planificant accions col·lectives a través del voluntariat”. A més, considera que el consistori “actua de forma negligent fent retallades a tort i a dret sense tenir en compte les repercussions socials que poden tenir”.

La formació creu que la no-celebració de l’Entimostra per motius econòmics s’ha decidit “sense tenir una visió holística del conjunt de les necessitats del poble” i creu que s’haurien pogut plantejar altres fórmules organitzatives, com un altre espai o una altra data.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid