Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Sitges encén una estelada amb 2000 espelmes

Ahir 22 de juny de 2013, Sitges omplia la plaça de la Fragata amb 2000 espelmes que centenars de veïns de Sitges van apadrinar durant la diada de Sant Jordi comprant braçalets a 1,5 €.

23/06/2013 Política

L'acte ha estat organitzat per la secció territorial de Sitges de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) i ha comptat amb actuacions musicals i manifestacions de cultura tradicional (Castellers i Colla de Gralles) i amb l'assistència de l'Alcalde de Sitges Miquel Forns, autoritats municipals, entitats de la vila i personalitats vinculades a la vida cultural, social i econòmica com Vinyet Pañella, Albert Sáez, Lluís Jou, Pip Manley, Antoni Sella, Francesc-Marc Àlvaro, August Bover, Mercè Garcia, Joan Duran, Rita Marzoa, Vicent Sanchis i Anna Barrachina que s'ha encarregat de la lectura del manifest. També ha assistit el recent escollit vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana, Jaume Marfany.

Les 2000 espelmes s'han encès en forma de bandera independentista amb l'objectiu de visualitzar el desig d'aconseguir un Estat propi i la independència de Catalunya mitjançant el dret a decidir.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid