Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Montblanc i Riudoms encendran estelades formades per espelmes

Aquest dissabte 11 de maig a 2/4 de 8 de la tarda, la plaça Major de Montblanc quedarà encesa amb una estelada de 2000 espelmes. L'acte l'ha convocat Conca de Barberà per la Independència (ANC). L'ANC de la vila de Riudoms també encendrà una estelada formada per 2014 espelmes el proper dissabte 18 de maig a partir de 2/4 de 9 del vespre.

09/05/2013 Política
Conca de Barberà per la Independència (ANC) ha emès una nota de premsa on informa que “El proper dissabte, 11 de maig i coincidint amb les Fires i Festes de Montblanc, Conca de Barberà per la Independència (ANC), construirà conjuntament amb tots els participants, una estelada creada amb 2000 espelmes com a acte simbòlic per empènyer el procés sobiranista. Els ciutadans de Montblanc i la Conca de Barberà estan apadrinant, amb 1 euro, cada espelma. Ho podran fer també el mateix dia a la plaça Major i a els establiments comercials col·laboradors: la Llibreria la Baldufa, Perfumeria Vives Llibreria Requesens i Floristeria La Ginesta a Montblanc i a la Papereria Índex i Coaliment Poblet de l'Espluga de Francolí.”.

La nota de premsa de Conca de Barberà per la Independència (ANC) recorda que “L’horari previst per l’encesa de l’estelada serà a 2/4 de 8 de la tarda on tothom qui hagi apadrinat una espelma podrà anar posant-la a l’estructura general i fer així l’encesa molt més participativa. Sobre les 8 del vespre els cantaires del projecte “El Poble que Canta” una agrupació nacional que participa en actes independentistes amb l'objectiu de donar un to festiu i alegre al procés, cantarà a l’escenari de la plaça. A les 9 del vespre Josep Andreu, Alcalde de Montblanc i vici-president de l’Associació de Municipis per la Independència i Enric Mercadé Coordinador de Conca de Barberà per la Independència clouran l’acte. Finalment amb tots els participants i assistents es cantarà el cant dels segadors.”.

D'altra banda, Riudoms per la Independència (ANC) també encendrà una estelada formada per 2014 espelmes el proper dissabte 18 de maig a partir de 2/4 de 9 del vespre a la plaça de l'Església.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid