Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UNITAT POPULAR
La CUP valora amb la ciutadania els 2 anys de la seva entrada a l’Ajuntament de Girona

La formació organitza una assemblea oberta i una ronda de trobades amb entitats per fer balanç de l’activitat realitzada i definir les línies de treball de cares al futur

11/06/2013 Política

El passat 22 de maig va fer dos anys de les eleccions municipals, en què la CUP va obtenir representació per primer cop a l'Ajuntament de Girona. Aprofitant aquest fet, la formació ha organitzat diversos actes de informatius i de debat a la ciutat per tal de començar a fer balanç de l’activitat que s’ha dut a terme fins ara, i plantejar les línies de treball i millora de cares al futur. Es tracta d’actes pensats amb la “voluntat d’afavorir la transparència” i de “promoure la implicació de totes les persones que se senten properes o identificades amb el projecte polític de la CUP”.

S’ha convocat per demà dimecres, 12 de juny, la 3a Assemblea d’Unitat Popular a Girona, que tindrà lloc a les 20h al Centre Cultural La Mercè.

A més a més, des de la setmana passada i fins a finals de mes, la CUP ha iniciat una ronda de contactes amb el teixit associatiu gironí, per tal d’explicar la tasca que s’ha dut a terme en els diferents àmbits, així com recollir crítiques i propostes per part de col·lectius i entitats ciutadanes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid