Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP reclama una audiència pública sobre la gestió de residus a Girona

La formació independentista proposa un debat ciutadà per sensibilitzar la ciutadania i estudiar sistemes alternatius per gestionar els residus, i reclama que s’impulsi el Pla Local de Prevenció de Residus

07/06/2013 Política

La CUP de Girona informa que “proposa celebrar una audiència pública oberta la ciutadania al voltant del model de gestió de residus de la ciutat” i recorda la “necessitat de revertir la tendència d’alguns dels indicadors de sostenibilitat de Girona com ara l’índex de recollida selectiva de residus municipals, que ha disminuït gairebé un 8% en només dos anys.”.

La candidatura independentista reivindica “la necessitat que el consistori gironí es doti d’un nou Pla Local de Prevenció de residus, que compti amb la implicació del conjunt de la ciutadania i agents socials i que serveixi per a planificar de forma estratègica el futur model de gestió de residus a la ciutat.” i reclama "a l’equip de govern que estudiï i tingui en consideració els diferents sistemes alternatius que en els darrers mesos diversos municipis del Gironès i de les comarques gironines estan impulsant en aquesta àmbit, com ara la prova pilot Cadaqués Retorna (SDDR) o la implantació de la recollida selectiva porta a porta a Celrà, que properament s’estendrà també a Vilablareix.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid