Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xarxa i informació
Han suspès el compte Twitter de Llibertat.cat

Des fa dos dies el compte de Twitter de Llibertat.cat resta suspès per motius desconeguts, dels quals encara no s'han pogut confirmar.

12/05/2013 Comunicació

A la nostra pàgina Twitter apareix actualment el missatge "El teu compte (@Llibertatcat) està actualment suspès. Per a més informació, si us plau, visita Comptes Suspesos." Una informació que no resol el dubte sobre si es tracta d'un atac massiu en forma de denúncia amb la intenció d'aturar el nostre compte o bé si es tracta d'una decisió presa des de Twitter, ja sigui per una pressió exterior o bé perquè consideri que s'ha comès alguna infracció en l'ús d'aquesta eina social.

Sospites i denúncies sobre una intenció política

La notícia sobre la suspenció del compte la van realitzar nombrosos seguidors de Llibertat.cat, que van veure el missatge del cancel·lació del compte. Inicialment des de la sorpresa, i més endavant des de la sospita.

Durant les darreres hores s'han pogut llegir comentaris com "Agents espanyols denuncien a i la tomben

El passat mes de novembre l'activista i periodista Manel Màrquez va patir una cancel·lació del compte similar a la nostra, que va comptar amb una gran resposta de solidaritat a la xarxa, tot i que va el obligar a renovar el seu compte. Aleshores missatges com el següent es van difondre a través de Twitter i van afavorir que el seu compte recuperés i augmentés els contactes i la seva presència a la xarxa: "Tras la censura de Twitter a Manel Marquez (@kaosenlarednet), esta es su nueva cuenta insumisa: @ManelMarquezB ¡Sigue-difunde! #StopCensura"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid