Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ataquen la web de Kaos en la Red

La web d'informació alternativa Kaos en la Red va ser atacada la nit de divendres a dissabte per uns "desconeguts". L'atac informàtic va consistir en l'eliminació i manipulació d'algunes notícies, en tres tombs, primer fent aparèixer una imatge d'un cos sense rostre i posteriorment incrustant-hi una bandera espanyola amb el text " Viva España, viva Franco, viva Hitler...". Aquest atac coincideix amb el seguiment informatiu que Kaos en la red ha realitzat de la persecució d'Iniciativa Internacionalista, que paral.lelament a l'atac ha estat il.legalitzada com a candidatura a les eleccions europees pròximes. Ara mateix la web està activa, i ha estat reposada a partir de la memòria existent, però no es poden afegir més continguts ni comentaris, a causa dels danys provocats per l'atac.

17/05/2009 22:11 Comunicació

atackaos

 

 

Des de Llibertat.cat ens solidaritzem amb els companys/es de lliuta de Kaos en la Red, i emplacem els nostres lectors i lectores perquè denunciïn aquesta nova vulneració dels drets i llibertats, especialment el dret a la informació, que sospitosament s'executa de nou des de les misterioses clavagueres del règim. 

 

Tetx difós per Kaos en la Red

Amics, amigues, lectors i companyes de la contrainformació anticapitalista

Fa unes cinc hores (el 01.06.08 a les 4:30) segons ens han informat els nostres amics i col·laboradors d'Amèrica Llatina que la pàgina kaosenlared ha estat bloquejada.

És la primera vegada en la història de kaos que aconsegueixen bloquejar-nos i tancar la web, aquest fet marca un punt d'inflexió en l'esdevenir de kaos. Ha estat un atac, molt dur i en tota regla els companys de Nodo50.org i de kaos estem treballant en aquests moments per a solucionar el problema, esperem poder continuar el nostre treball anticapitalista aquest mateix matí.

No s'ha pogut actuar abans per coincidir l'atac amb els moments de descans a Catalunya lloc on aquesta radicada l'estructura mare de kaos i per no poder posar-nos en contacte amb els compas de nodo50.org a Madrid, doncs a aquestes hores dormen. des de les 9:00 del matí s'aquesta treballant per a solucionar el problema.

Els amics del capital i enemics dels treballadors i dels pobles que han bloquejat kaos no s'han identificat com pertanyents a cap organització, en tot cas ja sabem a qui no pertanyen: al poble treballador.

Kaos els molesta, Kaos els desemmascara, els nostres germans i germanes de la contrainformació anticapitalista també els molesten, igual que els treballadors anticapitalistas del món, per això ens copegen a tots, uns dies a uns altres dies a uns altres, per això ens donen dur, per això ens intenten emmordassar, res de nou estem acostumats, però que sàpiguen que aquí en *kaosenlared.net mai no ens rendirem!

Els nostres enemics de classe són molt poderosos (capitalistes, governs, agències d'espionatge i intel·ligència, feixistes de tots els llocs del món) tenen possibilitats il·limitades, nosaltres solament us tenim a vosaltres al poble treballador, sense el vostre ànim la batalla estaria perduda però qui confia en el poble mai serà derrotat i si ho és lluitant això no és una derrota.

Per saber-ne més:

wwww.kaosenlared.net

 

 


 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid