Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Esquerra Independentista
El Rebrot tindrà lloc durant els dies 5, 6 i 7 de juliol

L'Aplec d’aquest any 2013 serà el primer organitzat per ARRAN

06/05/2013 Política

L'organització juvenil ARRAN ha anunciat en la seva pàgina web l’Aplec de joves dels Països Catalans, el Rebrot 2013, tindrà lloc durant els dies 5, 6 i 7 de juliol. El Rebrot arriba enguany a la seva edició número 12 i ho fa de manera especial. L'Aplec d’aquest any 2013 serà el primer organitzat per ARRAN, l’organització juvenil de l’Esquerra independentista nascuda l’estiu passat de la confluència entre la CAJEI, els Maulets i diversos col·lectius d’àmbit local.

Pel que fa la programació, segons ARRAN, no hi faltaran, com és habitual, actes de tota mena com ara xerrades, tallers, exposicions, concerts, debats i un llarg etcètera d’activitats que faran un any més del Rebrot un espai de trobada, de lluita i d’intercanvi d’idees entre joves dels Països Catalans. "El Rebrot és un espai de llibertat on les joves d’arreu del país coincideixen per avançar cap a la independència, el socialisme i el feminisme" afirma l'organització juvenil.

També anuncia que el municipi que acollirà el Rebrot el proper estiu, així com els detalls sobre la programació, seran desvetllats properament a través dels canals de comunicació habituals d’ARRAN.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid