Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aplec de Joves
Arrenca el 1r Rebrot de l'organització juvenil Arran

L'onzena edició de l'Aplec de Joves dels Països Catalans va obrir ahir les portes

13/07/2012 Política

Berga torna a acollir un any més l'Aplec de Joves dels Països Catalans. Aquest dijous va arrencar a la capital del Berguedà un Rebrot que enguany comptarà amb la presentació la nova organització juvenil, Arran.

L'organització que ha nascut de la confluència entre Maulets i la CAJEI es presentarà dissabte en un acte que comptarà amb la presència de totes les organitzacions i casals de l’Esquerra Independentista.

Per tant aquest any serà el primer que l'organització de l'aplec sigui totalment conjunta entre les dues organitzacions, que celebren "el compromís de la militància d'ambdues organitzacions per generar un espai de trobada per a joves vingudes d'arreu de la nostra nació". Així, "s'uneixen els esforços per consolidar, un any més, el Rebrot com l'aplec dels joves dels Països Catalans".

El Rebrot va obrir les portes aquest dijous a les vuit del vespre amb una benvinuda, un sopar i un concurs de titius. La nit va comptar amb una actuació de Les Filomenes i la va tancar PD Barbie.

Un aplec que s'organitza amb l'ànim d'esdevenir el punt de trobada del jovent d'arreu dels Països Catalans, i així ho confirma l'autocar d'Alacant que ha pujat fins a Berga així com la bona venda d'abonaments anticipats, segons ha informat Arran.

Tallers, xerrades i concerts

Arran i també el Casal Panxo de Berga han organitzat un esdeveniment que es consolida en aquesta onzena edició combinant, com ja és tradicional, la gresca i la lluita.

Això queda plasmat en els tallers i xerrades que centren el calendari dels quatre dies i que afrontaran tres aspectes que Arran considera fonamentals: el debat sobre l'alliberament sexual i de gènere, el sindicalisme als Països Catalans i la construcció de l'independentisme des de l'esquerra.

L'Aplec comptarà també amb una nova edició del Certamen Jove de Literatura Social dels Països Catalans i també de l'Esclat, el concurs de grups de música joves.

D'altra banda, d'entre els grups musicals que actuaran el Rebrot són Brams, Eina, Cesk Freixas, Terratombats, Aspencat, Ebri Knight i Dr Ring Ding.

Valora
Vídeos
Videocomunicat ARRAN
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid