Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
INTERNACIONAL
El president Nicolás Maduro en contra de les ingerències espanyoles a Veneçuela

El president veneçolà ha instat al ministre d'Afers Exteriors espanyol, José Manuel García-Margallo, a "treure els nassos de Veneçuela", en resposta a les ingerències de l'estat espanyol al país iberoamericà

01/05/2013 Internacional

Nicolàs Maduro des del Teatre Junín de Caracas ha declarat que el ministre espanyol “ha dit que està a punt per venir a intervenir a Veneçuela.” i ha recomanat “Senyor canceller espanyol, no vingui a intervenir a Veneçuela, aneu als carrers a respondre a la classe obrera espanyola, a la qual vostès li han tret el dret al treball , al salari, a les pensions ", a més a més ha advertit "Canceller espanyol, tregui les seves nassos de Veneçuela; canceller espanyol, fora d'aquí; canceller espanyol, impertinent. A Veneçuela se la respecta".

Després de les seves crítiques al Govern de Mariano Rajoy, el líder bolivarià ha enviat un "salutació especial" a "la classe obrera espanyola" i ha animat ha “sortir al carrer a lluitar pel que la dreta feixistoide els està traient" afegint "Imaginin que la dreta hagués posat la mà al poder polític a Veneçuela. A hores d'ara, a 1 de maig, la classe obrera veneçolana estaria insurreccionada, perquè haurien privatitzat i assassinat. No exagero, és el projecte d'odi del feixisme, que hem de seguir denunciant”.

El ministre d'Afers Exteriors, García-Margallo ha indicat en la seva visita a la seu de l'Organització d'Estats Americans (OEA), a Washington, que "Espanya està sempre disposada a aproximar posicions en qualsevol regió del món, i aquesta possibilitat és més gran en països amb els quals tenim llaços tan importants, com els iberoamericans, i Veneçuela " recalcant que "Estarem absolutament encantats de fer alguna cosa, el que se'ns demani, per garantir una Veneçuela en pau, prosperitat i estabilitat".

Valora
Vídeos
Nicolás Maduro critica les ingerències espanyoles a Veneçuela
El president de Veneçuela demana al ministre d'Afers Exteriors espanyol que no intervingui al país sudamericà.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid