Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casals
El documental del Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona a la xarxa

Es tracta del primer documental de Pobleviu.cat i que es va començar a gestar al mes de desembre

02/04/2013 Política

El documental, elaborat per Pobleviu.cat amb la col·laboració del Casal Popular Sageta de Foc, explica la seva història i el projecte que properament tiraran endavant de canvi de local. Des dels seus inicis, el juliol de 2005 al carrer Trinquet Vell número 15 de Tarragona, fins a l’actualitat, passant per diversos sotracs i conflictes interns, el Casal Popular ha significat un abans i un després dels moviments populars a Tarragona.

Es tracta del primer documental de Pobleviu.cat i que es va començar a gestar al mes de desembre. Des de llavors, dues càmeres han enregistrat i seleccionat les paraules de set persones que d’una manera o altra han tingut o tenen relació amb el Casal i la seva trajectòria.

Són Arnau Raventós, coordinador del Casal; Santiago Fortuny i Josep Maria Martorell, membres d’Endavant (OSAN); Marc Suanes i Jordi Martí Font, membres de l’Ateneu Llibertari Alomà; David Garcia, ex-membre d’Endavant (OSAN); Laia Estrada i Elisabeth Sánchez, membres de Cau de Llunes, l’Assemblea Feminista Revolucionària de Tarragona; i Xupi, ex-membre de l’Assemblea de Joves de Tarragona.

La missió d’aquest vídeo, a més d’explicar la història més recent dels moviments socials tarragonins, és la de posar en comú idees, iniciatives i recels creats al llarg del temps i compartir un espai de diàleg, així com narrar el procés de creació i els problemes i el moviment que es generen a partir d’un Casal Popular. És per això que el dia de la projecció un cop visionat el vídeo va tindre lloc un debat on hi van ser presents les persones que hi surten i moltes altres. El Casal es va omplir el passat 7 de març i l’ambient creat va facilitar l’entesa de moltes d’aquestes persones.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid