Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jornades
II Jornades sobre Anarquisme i Alliberament Nacional a Tarragona
17/01/2013 Política
Logo del col·lectiu Capdetrons, organitzadors de les jornades Logo del col·lectiu Capdetrons, organitzadors de les jornades

El proper 8 de febrer s’iniciaran les segones jornades sobre anarquisme i alliberament nacional a Tarragona. Durant els mesos de febrer i març d’aquest any 2011 que ara comença es realitzaran projeccions de pel·lícules i documentals, conferències i taules rodones, i més. Tots els actes tindran lloc a diferents espais de Tarragona, i estan organitzats pel col·lectiu creat fa dos anys ‘Capdetrons‘, que té com a objectiu promoure aquestes jornades.

Al col·lectiu Capdetrons hi conviuen gent diversa, que treballa a les Assemblees de Joves, a l’Ateneu Llibertari Alomà, al sindicat CGT, entre d’altres.A continuació us reproduïm el programa de les jornades amb una breu explicació de cadascun dels actes programats:

8 de febrer. 20h. Casal Sageta de Foc. Xerrada sobre “Joan Fuster”, a càrrec de Toni Rico, historiador i professor de Secundària especialista en Fuster.

12 de febrer. 19.30h. Centre Cívic de la Part Alta. Projecció del documental “Ser Joan Fuster” dirigit el 2007 per Llorenç Soler, a càrrec de la documentalista valenciana Estefania Savall. El mateix dia s’obrirà l’exposició sobre Joan Fuster i la seva obra, que romandrà oberta durant dues setmanes en horari del Centre Cívic.

16 de febrer. 19.30h. Ateneu Llibertari Alomà. “Municipalisme llibertari”. Al voltant de les propostes municipalistes de l’anarquista Murray Bookchin recollides en llibre per Virus Editorial, amb la presència de Jordi Bonet i Anna Gabriel, i altres.

23 de febrer. 12h. Ateneu Llibertari Alomà i plaça dels Natzarens. Trobada de col·lectius, persones i coses al voltant de l’anarquisme i l’alliberament nacional. Mercadet de publicacions, fanzines i altres… (al març més…)

16 de març. 20h. Ateneu Llibertari Alomà. Debat sobre la situació social i política catalana, amb la participació de membres de diversos moviments socials, col·lectius llibertaris i membres de l’Esquerra Independentista.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid