Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
La CUP insisteix per la relació de l'empresa de Manté amb l'Hospital de Mataró

Carles Manté va ser president del Consorci Sanitari del Maresme entre els anys 2007 i 2011. Regidor socialista a l’Ajuntament de Mataró, director del Servei Català de Salut (CatSalut) entre el 2004 i el 2006, i president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

05/03/2013 Política

Quan es va conèixer el "cas Innova" de Reus, la CUP Mataró va preguntar al Ple de l'Ajuntament si l'empresa de Carles Manté havia fet factutres al Consorci Sanitari del Maresme, del qual depèn l'Hospital de Mataró. La resposta de l'alcalde Joan Mora va ser que estaven treballant per esbrinar-ho i que ens faria arribar la informació quan la tingués. Han passat més de vuit mesos i encara no hem tingut resposta. La CUP torna a dur la pregunta al Ple del 7 de març de 2013.

Pregunta del Grup Municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), per ser contestada al Ple, referent a la relació entre el Consorci Sanitari del Maresme i l’empresa CCM Estratègies i Salut SL:

El Ple municipal de 5 de juliol de 2012 el Grup Municipal de la CUP va preguntar per la relació entre el Consorci Sanitari del Maresme i l’empresa del mataroní Carles Manté CCM Estratègies i Salut, SL.

L’Alcalde va respondre la pregunta de la CUP dient que “tan aviat com tinguem la informació els hi farem arribar” a través de la comissió informatiuva o a la Junta de Portaveus.

Ja han passat més de vuit mesos i al Grup Municipal de la CUP no li consta que ens hagi estat facilitada la informació.

A l'assabentar-se  per la premsa que el 27 de febrer la Guàrdia Civil ha practicat un registre domiciliari a la seu mercantil de l’empresa CCM Estratègies per Salut, propietat de Carles Manté i ubicada a la ronda Alfons XII de Mataró. L’operació ha estat coordinada pel jutjat d’instrucció número 3 de Reus. El registre va durar tot el dia i a la tarda Manté fou detingut.

El 28 de febrer, després de declarar, el jutge va deixar en llibertat provisional a l’exdirector de CatSalut, però li ha imputat sis presumptes delictes: Malversació, estafa, tràfic d'influències, negociacions prohibides a funcionaris, blanqueig i contra la hisenda pública.

La CUP inisteix

Davant d’aquests fets, el grup municipal de la CUP torna a fer les preguntes que no van ser respostes al ple de juliol de 2012. Són les preguntes següents posades al dia:

1) El Consorci Sanitari del Maresme, ha rebut en algun moment factures de l’empresa CCM Estratègies de Salut, SL? Per quin concepte i import?

2) Després de conèixer la imputació del mataroní Carles Manté pel “cas Innova de Reus”, ¿podem garantir que no s’ha produït una situació similar al Consorci Sanitari del Maresme?

Carles Manté va ser president del Consorci Sanitari del Maresme entre els anys 2007 i 2011. També va ser regidor socialista a l’Ajuntament de Mataró, director del Servei Català de Salut (CatSalut) entre el 2004 i el 2006, i president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. L’any 2007 va crear l’empresa CCM Estratègies i Salut. Manté també va liderar Shirota Foods, una empresa mixta amb capital públic i privat, participada per l’Ajuntament de Reus i que treballa en el camp de l’alimentació saludable

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid