Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Reus
La CUP dóna a dues associacions els diners obtinguts per dietes a les reunions d'Innova

L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus i l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles han obtingut uns 2.000 euros cadascun

01/03/2013 Economia

L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus i l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles han guanyat els guardons del Fons Social Germinem, una iniciativa impulsada per la CUP de Reus per retornar els diners rebuts de les dietes que perceben els seus representants en les diferents reunions de les empreses municipals del hòlding Innova.

Aquesta iniciativa s'ha fet de manera conjunta amb Coop57, una cooperativa de serveis que destina els recursos propis a donar préstecs a projectes d’economia social.

El llurament dels guardons es va celebrar dijous al vespre a la Sala d'Actes del Casal Despertaferro. La cerimònia es va iniciar amb una explicació del Fons Social, el perquè de la seva creació i l'origen dels diners acumulats. Guillem Fernàndez, membre de Coop57, va exposar perquè la cooperativa ha col·laborat amb la CUP per establir les bases d'aquests guardons.

D'altra banda, es va presentar el jurat independent elegit per emetre el veredicte dels guardons, que en l'edició d'enguany han recaigut en l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus, per un projecte d'adequació de la seva seu social per valor de 2.000 euros, i l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles que han sol·licitat 2.557 euros per destinar-los a un projecte de captació, coordinació i formació del voluntariat.

A més, també es va presentar la Comunitat Germinem, una xarxa social encaminada a posar en contacte persones interessades en el cooperativisme o que volen engegar un projecte d'economia social.

Els guardons del Fons Social Germinem de l'edició d'aquest any s'obriran a tota la comarca del Baix Camp, segons ha informat la CUP, i inclouran la possibilitat que les empreses socials ja establertes també puguin optar als premis si és per la generació de nous llocs de treball.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Alhora i la CUP
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid