Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Iraq
"Aturem la Guerra" commemora el 10è aniversari de l’ocupació de l’Iraq

Dissabte passat passat va fer un acte a l'Espai Jove de Gràcia i avui 200 persones s'han concentrat en contra dels conflictes armats i han tornat a dibuixar un símbol de la pau amb espelmes, tal com van fer el 2003.

21/03/2013 Internacional

Coincidint amb el 10è aniversari de la guerra d'Iraq, gairebé 200 persones s'han concentrat a la plaça de Catalunya on han  tornat a dibuixar un símbol de la pau amb espelmes, tal com van fer el 2003. Els concentrats que han seguit la crida de la Plataforma Aturem la Guerra han expressat el seu rebuig a tots els conflictes armats.

La plataforma ha assegurat que les tropes dels Estats Units i els seus aliats van utilitzar “armament prohibit per les convencions internacionals”. També critiquen que durant l’ocupació s’han vulnerat els drets humans. La plataforma denuncia que, tot i que les forces armades es van retirar, actualment el país es troba “ocupat per exèrcits privats” i amb “un govern titella”.

La plataforma ha demanat la retirada de totes les forces d’ocupació militar a l’Iraq i que els responsables del conflicte armat responguin davant de la justícia internacional.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid