Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11-S
L'Ajuntament del Vendrell obstaculitza l'organització d'actes populars per la Diada

El consistori denega un permís a la CUP adduint que a l'espai sol·licitat no s'hi poden celebrar actes polítics

30/08/2012 Política

Pocs dies després que l'Ajuntament del Vendrell iniciés un procés sancionador contra el col·lectiu independentista La Trinxera per penjar cartells crítics amb PxC per la ciutat, ara el consistori posa obstacles a la CUP.

La formació ha denunciat que l'Ajuntament del Vendrell li posa traves per tal d'organitzar actes per commemorar la Diada Nacional. La formació assegura que el consistori li ha denegat el permís per realitzar una xerrada sobre la relació existent entre Andreu Nin i el moviment d'alliberament català a la sala polivalent del Portal del Pardo. Segons la CUP, l'Ajuntament ha denegat el permís adduint que està prohibida la realització d'actes polítics en aquest espai.

La CUP retreu a l’equip de govern que fa poc més d’un any dugués a terme la presentació del quatripartit vendrellenc (format pel PSC, CiU, PP i Junts pel Vendrell) en aquesta sala polivalent. En aquest sentit, considera que aquest fet s’engloba dins d’una campanya empresa pel consistori destinada a "dificultar la difusió d’aquelles opinions que es mostrin crítiques envers l’actual situació del nostre municipi i del nostre país", en referència al La Trinxera, amb qui la CUP s'ha solidaritzat.

"Cada vegada és més evident la voluntat de l’actual equip de govern d’intentar que només se senti una veu, la seva", denuncia la formació independentista. Per això la CUP adverteix que farà tot el que estigui al seu abast per realitzar els actes programats per commemorar l’11 de Setembre.

La CUP ha estat treballat en els últims dies en la preparació d'un seguit d’actes destinats a commemorar la Diada Nacional a la capital del Baix Penedès. Tot i que durant els últims anys no s'ha celebrat cap acte de caràcter popular a la ciutat, ara la formació vol dinamitzar altre cop la Diada i per això lamenta que "l’ajuntament no està posant les coses gens fàcils a la nostra formació" per organitzar activitats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid