Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
0Respostes
"0Responsables", un conjunt de vídeos sobre l'accident del metro de València

Mentre continuen les concentracions de cada dia 3 de cada mes a la plaça de la Verge de València

04/02/2013 Drets i Llibertats

Ahir es va estrenar a la xarxa "0Responsables", un conjunt de reportatges en vídeo per difondre tota la problemàtica que s'ha generat a l'entorn del pitjor accident registrat mai a Europa en un Metro on 43 persones van perdre la vida i vora mig centenar van resultar ferides. Ara ja fa més de 6 anys i els familiars de la víctimes encara no han tingut cap resposta ni tampoc, de moment, n'hi han hagut esponsables.

L'associació, Barret Films i la Fundació Valencianista i Demòcrata han fet possible aquest treball periodístic. El primer reportatge fa una descripció de la comissió d'investigació que es va dur a terme a les Corts Valencianes, que ha estat qualificada com la més curta de la història, ja que va durar 4 dies. Cal recordar que el PP va vetar documentació i testimonis que l'oposició demanava.

75 mesos demanant una atèntica investigació 

Ahir dia 3, l'Associació de Víctimes del Metro de València (AVM3J) es va tornar a concentrar a la plaça de la Verge de Valencia,  en una nova concentració i ja porta 74.

Els concentrats van insistir com ho fan cada dia 3, que el Consell reconegui que l'accident es podia haver evitat i també en la demanda que es realitzi una autèntica investigació per esbrinar les causes i així poder evitar que torni a succeir.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid