Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentisme
David Fernàndez a la presentació d'Arran Bages
27/01/2013 Política
Presentació d'Arran Bages a Manresa Presentació d'Arran Bages a Manresa

El diputat de la CUP-AE al Parlament David Fernàndez va ser divendres al nou Ateneu Popular La Sèquia de Manresa amb motiu de la presentació de l´organització juvenil de l'esquerra independentista Arran Bages. Fernàndez va aprofitar la visita per fer una crida al jovent que no es mostrin conformistes amb el context actual. "El futur i la revolució és dels joves", va exclamar, segons informa Regió7.cat.

Després d´un breu resum de la història d´Arran així com dels seus objectius, Fernández va oferir la xerrada "La importància de l´organització juvenil en la construcció de la unitat popular" davant de més de 150 persones. "Amb una taxa del 55% d´atur, els joves són els més castigats en aquest moment per part del sistema econòmic i polític", va assegurar el diputat, tot recordant que "el jovent sempre ha estat el detonant de les lluites i hem d´aconseguir que ho torni a ser". Fernàndez va recordar que "si ara som on som i existeix la CUP és gràcies al fet que als 90 hi va haver persones que no es van voler conformar», i va afegir que «és en la joventut quan s´ha de triar si voleu ser submisos o lliures. El futur és vostre".

Tot seguit, després de la ponència de Fernàndez, que va durar poc més de 20 minuts, hi va haver un torn de preguntes en el qual els assistents, predominantment joves, van mostrar les seves inqui-etuds. Posteriorment era previst un sopar de germanor i música amb Saletas Brothers i Dj Berni. Arran Bages té previst continuar donant a conèixer la seva lluita.

Ahir, l'organització juvenil es va presentar a Sallent. El proper cap de setmana, divendres ho farà a Casal La Ceba (Navàs) i Ateneu La Pólvora (Moià), i a l'endemà a al convent (Santpedor)

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid