Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Arran: "Amb la CUP tenim futur"

"És una alenada d’aire fresc en la increïblement rància política catalana, i parla clar. I no dubtarà en dir a la cara als polítics allò que el poble pensa d’ells"

19/11/2012 Política

Arran avisa al jovent treballador, precari i aturat que aquest 25 de novembre tenen l'oportunitat de "fer sentir la seva veu al parlament autonòmic" a través de la CUP-AE. A parer de l'organització juvenil "s'obre una petita escletxa en una institució tan antidemocràtica com el Parlament de Catalunya, perquè la nostra veu hi sigui representada".

Arran recorda que la CUP "no és com la resta ni es un partit polític". "No ens interpel·la cada 4 anys en busca de vots, al contrari. Les joves hi participem i hi decidim com a membres de ple dret, les nostres veus s’escolten i es fan escoltar", afirma.

Arran remarca que la CUP fa possible la participació juvenil en la vida política i subratlla que "proposa un nou futur per a totes, també per a nosaltres, un nou futur que valgui la pena viure". "És una alenada d’aire fresc en la increïblement rància política catalana, i parla clar. I no dubtarà en dir a la cara als polítics allò que el poble pensa d’ells", manifesta.

A més, destaca que cap de les propostes de joventut dels partits polítics presents al parlament suposa un canvi de model, un trencament amb el sistema capitalista i patriarcal ni proposen "una independència real, emmarcada en la nostra nació completa i irrenunciable, els Països Catalans, una independència de la burgesia catalana que ens ha lligat a Espanya i França per interessos econòmics des de fa més de 300 anys, ni una independència que ens garanteixi que les decisions que afecten a la gran majoria de la societat no es prendran des de l’edifici de La Caixa, des del Banc Central Europeu o des dels despatxos dels especuladors financers".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid