Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PEATGES
Sant Cugat denuncia la privatització dels Túnels de Vallvidrera

Demana, també, que s’anul·li una bonificació de l’IBI per poder augmentar la recaptació municipal

12/12/2012 Territori

La CUP de Sant Cugat denuncia la privatització dels Túnels de Vallvidrera, que se suma a les tantes manifestacions d’aquesta política de la Generalitat de “malvendre el patrimoni públic com a única via per aconseguir ingressos”.

D’altra banda, també vol demanar que a partir del 2013 s’anul·li la bonificació que fins ara tenia l’empresa que gestionava el peatge, Tabasa, per augmentar la recaptació municipal en més de 120.000 euros.

Des de sempre, les Candidatures d’Unitat Popular s’han oposat a la venda de patrimoni públic, cosa que s’ha accentuat aquests darrers temps. El maig passat, la CUP de Sant Cugat ja va denunciar l’anunci de privatització de Tabasa.

Ara, amb la privatització ja consolidada, l’empresa “deixarà de reinvertir els beneficis en infraestructures públiques, com feia fins ara, com per exemple en la construcció del carril bus-VAO a la C-58 o la construcció de l'estació dels FGC de Volpelleres a la nostra ciutat”.

Per això, la CUP creu que, en comptes del pagament de 6.000 euros d’IBI per una bonificació del 95%, cal anul·lar aquest privilegi i “fer pagar als nous propietaris l'import total, que ascendeix a la quantitat gens menyspreable de 128.000 euros anuals”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid