Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
La CUP de Sant Cugat prepara una "Festa per la Unitat Popular" al setembre

La CUP portarà a terme unes jornades amb diversos dies en defensa de la Unitat Popular, amb música, projeccions del documental  “Operació Garzón" i diversos actes

24/07/2012 Política

La CUP de Sant Cugat prepara per al setembre la Festa per la Unitat Popular. Se n'ha fet ressò el Tot Sant Cugat. La candidatura independentista prepara una jornada amb un precedent a Manresa, la festa amb el mateix nom celebrada el 2008. La de Sant Cugat, però, es portarà a terme durant sis dies, des del divendres 7 fins al dijous 13. Aquesta jornada d'activitats inclouran concerts, xerrades i fins i la projecció d’un documental. Una festa amb el cap de setmana de la Diada de l'11 de Setembre com a referència.

Grups de renom com Brams i At Versaris seran el reclam i el plat fort de la Festa per la Unitat Popular, que serà el plat fort dels actes organitzats per la CUP i altres col·lectius populars i de l'Esquerra Independentista.

El divendres 7 actuaran en un concert els grups musicals Perwerther’s Original, Dröpools, Esquerda, Pulmon i GATO & KDO. I l’endemà serà el torn de grups més veterans de l’escena catalana com At Versaris i Brams. Uns concerts que es realitzaran a la plaça del Rei d'aquesta ciutat del Vallès Occidental.

Per una altra banda, el dimecres 12 es portarà a terme la projecció del documental “Operació Garzón contra l’independentisme català”, que comptarà amb la presència de militants independentistes represaliats l'any 1992.

Per cloure els actes el dijous 13 es realitzarà una xerrada sobre el decreixement a càrrec de Carlos Taibo, especialista en aquest àmbit i professor de Ciències Polítiques a la Universidad Autonoma de Madrid.

Segons Guim Pros, membre de la CUP de Sant Cugat, en un escrit publicat a Cugat.cat, "Seran uns dies plens d'activitats i propostes que demostraran, a tots aquells i aquelles que ens diuen que mai plantegem alternatives, que és mentida. En tenim, ens les creiem i per això estem convençuts i convençudes que es poden portar a terme. I ho volem mostrar a través de la música compromesa, a través de la interacció amb les cooperatives de treball i de consum, a través d'exposicions que mostrin allò que hem fet aquest primer any a l'ajuntament, a través de xerrades sobre el decreixament i documentals sobre la repressió, a través de parlaments polítics de santcugatencs i santcugatenques i de gent d'altres països compromesa amb la justícia social. A través, en definitiva, d'entendre que si volem futur hem de lluitar."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid