Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transformació social
La CUP proposa que l'Ajuntament de Sant Cugat assumeixi un banc d'aliments

La proposta de la CUP de Sant Cugat s'afegeix a la resposta que ja es va realitzar a Girona i Vic

17/08/2012 Política

La CUP de Sant Cugat ha proposat la creació d'un banc d'aliments que s'abasteixi amb el menjar en bon estat que es llença als supermercats i grans superfícies. Aquesta proposta s'afegeix a la resposta que ja es va realitzar a Girona i Vic.

En aquest sentit reclama que l'Ajuntament assumeixi aquesta proposta i que conscienciï els supermercats de la necessitat d'ajudar les famílies sense recursos.

La CUP de Sant Cugat està treballant en la creació d'un banc d'aliments a la ciutat que s'abasteixi amb els productes que es llencen a supermercats i grans superfícies locals. La idea de la CUP seria que alguna entitat o associació santcugatenca gestionés aquest banc d'aliments, que funcionaria al marge del banc d'aliments com els de Càritas.

En el marc d'aquesta proposta contra la crisi i la injustícia de la distribució alimentària la CUP d'aquesta població del Vallès Occ. també ha mostrat tota la seva solidaritat els sindicalistes andalusos que van realitzar recuparacions simbòliques d'aliments a dos supermercats d'Andalusia. La candidatura independentista considera justificada l'acció perquè serveix "per posar l'Estat contra l'espasa i la paret."

En un comunicat, la CUP de Sant Cugat "sesolidaritza amb els sindicalistes andalusos detinguts, identificats i retinguts, igual que es solidaritza amb el poble treballador andalús pel patiment en aquests temps durs. Com va dir un dels protagonistes d’aquesta acció i alcalde de Marinaleda Juan Manuel Sánchez Gordillo “l’expropiació als expropiadors és justa mentre el govern continuï servint els interessos d’una minoria”".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid