Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
L'independentista detingut a Badalona el 12 d'octubre serà jutjat dimecres que ve

L'ANC ha emès un comunicat on se solidaritza amb Joan Carles Isal i amb tots els independentistes represaliats

07/12/2012 Drets i Llibertats

Joan Carles Isal, l'independentista badaloní que va ser detingut el passat 12 d'octubre al casal Antoni Sala i Pont, serà jutjat dimecres que ve. El passat 16 d'octubre s'havia de sotmetre a un judici ràpid pels fets que van tenir lloc al Casal Antoni Sala i Pont de la ciutat quan pels volts de la mitjanit la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana va irrompre al local de manera agressiva, detenint Isal i retenint la trentena de persones que es trobaven al lloc.

Tanmateix, la jutgessa no va veure delicte en l'actuació d'Isal i va decidir suspendre el judici i convocar-ne un de faltes per al 12 de desembre. Es dóna el cas, però, que en aquest judici Isal també actuarà com a part acusadora ja que la seva denúncia d'agressió amb lesions contrastades i detenció il·legal per part de la unitat especial Omega de la Guàrdia Urbana va ser admesa a tràmit.

L'ANC se solidaritza amb els independentistes represaliats

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) s'ha solidaritzat amb Isal perquè va ser detingut "pel sol fet de ser independentista" i amb tots els independentistes que "pel sol fet de ser-ho han estat represaliats per les forces d'ordre públic". Així mateix, recalca que el procés cap a la independència és "democràtic, obert i pacífic" i per això rebutja "qualsevol agressió vers l'independentisme".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid