Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Difonen a Badalona un comunicat sobre la Unitat Omega

Arran una nova citació judicial a un altre soci del Casal Antoni Sala i Pont

20/11/2012 Drets i Llibertats
García Albiol García Albiol

El Casal Antoni Sala i Pont (Casip) ha editat i difós durant aquest mes de novembre un comunicat que porta per títol “La Unitat Omega, una altra vegada” que denuncia la nova citació judicial que ha arribat a un altre soci de l'entitat.

El comunicat explica els fets ocorreguts el passat 22 de juliol i denúncia les acusacions falses que descriu la denúncia i les mentides que s'ha inventat la Unitat Omega per a portar a judici per faltes un altre membre del Casal.

També denuncia l'actitud provocativa i intimidatòria de la unitat així com la persecució i assetjament a que aquesta sotmet diferents entitats i mobilitzacions socials de Badalona. En el comunicat, el Casip demana la retirada immediata de càrrecs, la desaparició de la Unitat Omega i la dimissió de Miguel Jurado.

Així com també emplaça al teixit associatiu badaloní a que segueixi mostrant solidaritat, a les diferents forces polítiques que es manifestin i es pronunciïn davant d'aquesta onada de repressió que pateix la ciutat i a les badalonines i badalonins a participar de les mobilitzacions antirepressives que es durant a terme els propers dies a Badalona.

Una llarga llista d'episodis repressius a les entitats badalonines

Cal recordar recordar que aquest no és un fet aïllat, sinó que forma part d'una ara ja llarga llista d'episodis repressius a les entitats badalonines, com per exemple: impedir una reunió a Torre Mena de la Comissió de Cultura de Llefià, les provocacions al concert de la Festa Major d'Agost de la Comissió de Festes de Badalona, les provocacions al concert emmarcat dins les celebracions de l'11 de setembre d'Omnium Cultural i la detenció il·legal del soci Joan Carles Isal el 12 d'octubre

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid