Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans Públics
El PP aprova de matinada l'ERO de RTVV per acomiadar 1.198 trebaballadors

Els treballadors es van concentrar davant la seu del Consell d'Administració i van llençar ous a la sortida dels membres del PP - L'oposició ha informat que impugnarà la reunió

22/08/2012 Laboral

El consell d'administració de RTVV ha aprovat aquesta matinada, passades les 1.45 hores, amb els únics vots del PP (7-5) la proposta de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectarà a 1.198 treballadors de l'ens autonòmic. La reunió ha estat marcada per la concentració d'empleats en els exteriors de la seu de RTVV, que van tallar durant diversos moments la Gran Via i van llançar ous, i per l'ampli dispositiu policial que va desplegar fins a cinc furgons per impedir l'accés a l'edifici i escorcollar als concentrats per requisar-los els ous.

La jornada va començar més d'una hora abans de l'inici del conclave quan desenes d'empleats de RTVV, convocats pel comitè d'empresa, es van concentrar a les porta de la seu social de l'ens públic, en l'avinguda Marquis del Túria 49. Allí es van trobar amb les tanques que ja havien instal·lat els policies que custodiaven l'entrada a l'edifici i els carrers adjacents. Els treballadors van exhibir una pancarta amb el lema "Els treballadors no som els culpables" i van fer sonar botzines, alarmes i xiulets.

L'oposició en el consell impugnarà l'ERO de RTVV

Els tres partits de l'oposició amb representació en el consell d'administració, PSPV, EUPV i Compromís--, han anunciat que impugnaran davant els tribunals de justícia l'ERO amb els vots del PP en el ple i que suposa l'acomiadament d'1.198 treballadors del grup.

Els sindicats acusen del PP d'arraconar-los

El president del Comitè d'empresa de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), Vicent Mifsud, ha criticat  que el president del consell d'administració de l'ens, Miquel Domínguez, s'hagi negat a rebre als representants dels treballadors i a escoltar una proposta "alternativa" a l'ERO per "fer viable" l'empresa.

Seguiment a Twitter amb les etiquetes #RTVV i #lladrEROs

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid