Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
Apareix el manifest "Avancem cap a una societat no patriarcal" GLTBI de suport a la CUP

El manifest "Avancem cap a una societat no patriarcal" GLTBI de suport a la CUP destaca que la CUP ha estat al costat de les reivindicacións del moviment d'alliberament de gènere

31/10/2012 Gènere

Avui ha aparegut el manifest "Avancem cap a una societat no patriarcal: Lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersexuals amb la Unitat Popular, amb la CUP" per recollir adhesions i mostrar el suport al projecte de la Unitat Popular i a la CUP a les properes eleccions autonòmiques a la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Aquest manifest destaca que la CUP sempre ha fet d’altaveu les nostres reivindicacions LGTBI (Lesià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual) i ha treballat "amb decisió pels drets i les llibertats de les persones LGTBI" per avançar cap a una societat sense patriarcat.

L'escrit pren com a referent la declaració de Vilafranca del Penedès com a Municipi per la Diversitat Sexual i Contra l’Homofòbia i la Transfòbia del 2003, així com la creació del Consell Municipal LGTB a Girona fa pocs dies, i les mobilitzacions LGTI, que sempre han comptat amb el suport de la Candidatura independentista.

La recollida d'adhesions es fa des de diverses persones compromeses amb la lluita contra l’homòfobia i la transfòbia i per la llibertat sexual i de gènere, que expressen el "suport a la candidatura de la CUP - Alternativa d’Esquerres a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre."  "Per nosaltres, la CUP, i el projecte d’Unitat Popular que representa, és l’única candidatura que garanteix la lluita constant contra el patriarcat i per l’alliberament LGTI."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid