Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria independentista
Més presentacions del llibre "Terra Lliure, punt de partida"
25/09/2012 Cultura

Continuen les presentacions del llibre Terra Lliure: Punt de partida (1979-1995) Una biografia autoritzada, que va aparèixer a finals d'abril editat per Edicions del 1979.

Avui el llibre obra dels quatre exmilitants de l'organització clandestina es presenta a l'Ateneu Barcelonès (c/Canuda de Barcelona), en què intervindran dos dels autors i l'historiador i membre de la CUP d'Arenys de Munt Agustí Barrera.

El proper divendres 28 el llibre sobre la història de Terra Lliure es presentarà a Arbúcies, conjuntament amb la projecció del documental impulsat per Llibertat.cat  Aquesta presentació es realitzarà a l'Hotel d’Entitats d’Arbúcies, un acte organitzat per la CUPA d'Arbúcies i Ateneu Popular l’Arboç.

Recordem el nou títol d'Edicions del 1979 que va aparèixer aquest 11 de Setembre i que es tracta del llibre de l'editorial independentista, Classe Obrera, salariat illuites de classe, de la col·lecció (Mínima) de petits manuals destinats a la formació i el debat. Es tracta d’una traducció d’un número de Cahiers de Crítique  Communiste, col·lecció editada per Éditions Syllepse. Aquest nou títol de pensament marxista tracta sobre la definició i delimitació del que Marx designava amb la categoria classe obrera o proletariat o si el conjunt dels assalariats és equivalent al que aleshores el moviment obrer anomenava classe obrera.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid