Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensament marxista
Edicions del 1979 publica el seu segon llibre

Edicions del 1979, que es va estrenar amb el llibre "Terra Lliure, punt de partida", publica el segon títol sobre la definició i delimitació entorn de la classe obrera o proletariat

13/09/2012 Cultura

Aprofitant la Diada, Edicions del 1979 ha publicat el seu segon llibre, Classe Obrera, salariat illuites de classe, amb el qual  comença una col·lecció (Mínima) de petits manuals destinats a la formació i el debat. Es tracta d’una traducció d’un número de Cahiers de Crítique  Communiste, col·lecció editada per Éditions Syllepse.

El llibre està format per quatre articles en s’aborden com la definició i delimitació del que Marx designava amb la categoria classe obrera o proletariat o si el conjunt dels assalariats és equivalent al que aleshores el moviment obrer anomenava classe obrera.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid