Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans Públics
La CUP se solidaritza amb els treballadors acomiadats de Tarragona Ràdio

La informació com a servei i no com a despesa, aquesta és la idea que vol transmetre la CUP al consistori després de retallar en set persones la plantilla de l'emissora municipal

14/09/2012 Laboral
Logo Logo

La Candidatura d'Unitat Popular a Tarragona ha emès un comunicat solidaritat amb els set treballadors de l'emissora municipal acomiadats aquest dijous pel consistori.

La formació considera que cal invertir en comunicació en un context com l'actual, en què es reclama més transparència per part de la classe política. La solidaritat expressada en el comunicat la fan extensible " a tots els sectors laborals afectats per la crisi i l'estafa capitalista, que en el cas dels mitjans de comunicació conté la particularitat que, a sobre de retallar vides i sous, també es retalla en qualitat democràtica".

La informació com a servei i no com a despesa, aquesta és la idea que vol transmetre la CUP al consistori després de retallar en set persones la plantilla de l'emissora municipal Tarragona Ràdio. Davant els acomiadaments, ofereixen solidaritat suport a les persones afectades, no només de la ràdio sinó de tots els mitjans de comunicació i de tots els sectors laborals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid