Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada
La Coordinadora 11 de setembre felicita el teixit associatiu de la ciutat per l'èxit de la Diada popular a Tarragona

Milers de persones van transitar els carrers de la Part Alta en motiu de la fira d'entitats, la cercavila, el correfoc, la diada castellera i moltes altres activitats

13/09/2012 Política
Cartell Cartell

Per tercer any consecutiu, la Coordinadora 11 de setembre, organitzadora dels actes populars del matí de la Diada Nacional a Tarragona, ha volgut felicitar el teixit associatiu de la ciutat per l'esforç i l'empenta per tirar endavant aquests actes. Enguany ha estat possible a una de campanya de micromecenatge, cosa que confirma el caràcter autogestionari del projecte. També, i en motiu del canvi d'hora i de lloc de la jornada castellera, animen a les colles tarragonines a seguir compartint en futures edicions espai i franja horària per oferir a la ciutadania un referent en la commemoració de la Diada.

Ja des de quarts de nou la plaça de les Cols, el carrer Merceria i la plaça del Fòrum van omplir-se de gent que volia gaudir de tot el seguit d'activitats que des de la Coordinadora 11 de setembre organitzaven. Les més de quaranta associacions de Tarragona feien possible per tercer any consecutiu una fita que hauria estat inassolible sense l'ajuda de micromecenes i anunciants. Fira d'entitats, esmorzar, cercavila, vermut, cant coral, parlaments... tot plegat donaria pas, ja a dos quarts d'una, a una diada castellera que enguany va canviar d'hora i de lloc, concretament al pla de la Seu.

Des de la Coordinadora creuen important que les colles segueixin sumant i que en propers anys no deixin enrere el que va ser un “referent” per a la gent de Tarragona i municipis de la vora per commemorar la Diada Nacional d'una manera popular i participativa. També creuen que amb la suma d'una part més important del teixit associatiu es pot aconseguir millorar l'èxit aconseguit i seguir incrementant la qualitat dels actes.

Així, doncs, d'aquí a ben poc començaran a preparar l'edició de l'any vinent. Feliciten a totes les associacions participants i animen a noves a incorporar-s'hi i a fer possible una iniciativa d'aquestes característiques que en tan sols tres anys ja té una consolidació important. Tot plegat, per mantindre les reivindicacions que li donen sentit, i que aquest cop s'han centrat en l'ensenyament i la llengua catalana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid