Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11-S
Fins a 34 entitats implicades en l'organització dels actes de la Diada a Tarragona

Enguany, el lema triat és “Defensem la llengua, enllacem-nos pel català” a causa de les agressions arreu dels Països Catalans al català.

03/09/2012 Política
Cartell Cartell

Aquesta serà la tercera edició la Diada Nacional, popular i participativa plenament autogestionada per les associacions implicades a Tarragona. Una alternativa a la gent del Camp per poder commemorar-la d'una manera activa i reivindicativa, segons els organizadors.

Enguany, el lema triat és “Defensem la llengua, enllacem-nos pel català” a causa de les agressions arreu dels Països Catalans al català. És per això que els parlaments triats seran a càrrec de l'Assemblea Docent de Tarragona, els Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i membres de la campanya “A Mallorca en català”. El programa complet es pot trobar per Internet i, en físic, en diversos establiments comercials, socials i espais públics.

 

Campanya de micromecenatge a Verkami

La campanya intensiva durant els mesos d'estiu per tal de recollir fons a través de la campanya de micromecenatge a Verkami ha permès fer conèixer a molta gent les activitats que durant el matí i migdia de la Diada Nacional es duen a terme a la Part Alta. Les 34 entitats que conformen la Coordinadora, que és la qui ho organitza, tiraran endavant una fira d'entitats, un cercavila i un correfoc, a més de la música, el vermut i el dinar popular. Tot plegat, a la plaça de les Cols, al carrer Merceria i a la Plaça del Fòrum, des de les deu del matí fins a quarts de cinc de la tarda.

Amb l'anunci de les colles castelleres de canviar d'hora i de lloc la tradicional diada castellera, la Coordinadora s'ha vist obligada a modificar el programa original a partir de dos quarts d'una, que és quan tindran lloc els castells al Pla de la Seu. Tot i això, mantindran el dinar popular que serveix per finançar el projecte, a partir de les dues a la plaça del Fòrum.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid