Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitat
La CUP demana explicacions a CiU i PP sobre el Pla de Mobilitat de Tarragona

CiU i PP han decidit desmarcar-se de la planificació al·legant desconeixement i disconformitat

14/08/2012 Política
Després d'una setmana plena d'iniciatives contra l'aplicació del nou pla de mobilitat de Tarragona, que elimina l'aparcament gratuït de la ciutat, CiU i PP han decidit desmarcar-se de la planificació al·legant desconeixement i disconformitat. La CUP ha exigit als dos partits que aclareixin quina feina estan fent al consistori, ja que considera "inadmissible que afirmin ignorar el contingut del Pla de Mobilitat".

Segons la formació, CiU i PP s'han afanyat a eludir la seva responsabilitat amb el Pla de Mobilitat. La manca d'al·legacions al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), així com el silenci que va acompanyar les primeres mostres de disconformitat, "resten rigorositat al paper d'aquests dos partits", segons la CUP, i "desperten desconfiança". A aquest fet cal sumar-li el "silenci còmplice" d’ICV, el que posa de relleu, afirmen els independentistes, "que els partits de l’Ajuntament que no estan al govern no desenvolupen cap tasca d’oposició ni plantegen cap alternativa de model de ciutat”.

Davant les declaracions de CiU i PP, la Candidatura d'Unitat Popular remarca "la importància de les mobilitzacions ciutadanes" com a factor clau per a promoure que el consistori rectifiqui. A més, encoratja a la població a "mantenir-se activa, ja sigui a través de la Plataforma d'afectats que s'ha creat o a partir d'accions simbòliques i pacífiques" com la de dijous passat.

Valora
Vídeos
La CUP mostra el seu rebuig a les noves zones verdes, taronges i blaves del centre de Tarragona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid