Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Marxa cap a la Independència
Més de 1.500 persones assisteixen a l'acte central de l'ANC a Tarragona

"Si algú no és independentista i vol venir és el seu problema, no el nostre", va manifestar Carme Forcadell

09/09/2012 Política
Més de 1.500 persones van participar aquest dissabte a l'acte central de la Marxa cap a la Independència al Camp de Tarragona que es va celebrar a l'auditori del Camp de Mart de Tarragona i que va servir per cloure els diferents actes que durant els darrers mesos s'han organitzat al territori.

L'acte, conduït per l'actor Oriol Grau, va comptar amb la presència de la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, i de personalitats destacades com el cantant Lluís Gavaldà, el l'historiador Jordi Bilbeny o l'actriu Montserrat Carulla.

A la tarda, una multitudinària cercavila popular va recórrer els principals carrers de la ciutat fins arribar a l'auditori on es van celebrar els parlaments i també una actuació del ball parlat de Dames i Vells, amb textos escrits expressament per a l’ocasió.

En la seva intervenció, Forcadell va tornar a recordar que la marxa de l'Onze a Barcelona és 100% independentista. "Si algú no és independentista i vol venir és el seu problema, no el nostre", va manifestar davant de 1.500 persones. Forcadell va assegurar que "viurem la manifestació més important de la nostra història" i va advocar perquè esdevingui "un mirall per al món". "Hem de demostrar que preferim ser lliures que esclaus", ha sentenciat, tot i constatar que "es viuran situacions difícils".

La CUP de Tarragona ha celebrat l'èxit de l'acte. "Felicitats a la gent que es mobilitza per la independència. Entre totes construïm una Tarragona lliure o conscienciada", ha dit en un missatge al seu Facebook.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid