Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitat
La Plataforma Tarragona Stop Parquímetres es reuneix amb la regidora Begoña Floria

La CUP considera contradictòria l’actitud de Floria i anima els ciutadans a implicar-se en la Plataforma

27/08/2012 Política

La Plataforma Tarragona Stop Parquímetres intensifica la seva ofensiva contra l'aplicació de l'actual Pla de Mobilitat. En una segona assemblea amb més participació que la primera, va consensuar demanar adhesions a entitats, la recollida de signatures, promoure la penjada de pancartes, aglutinar les persones afectades i, entre altres coses, demanar una trobada amb l’Ajuntament.

Aquesta trobada, que va tenir lloc divendres 17 d’agost entre la regidora Floria i dues membres de la plataforma, Amanda Casas i Laia Estrada, tenia com a objectiu manifestar el rebuig al pla i demanar-ne una rectificació immediata retornant les multes imposades (moltes persones van trobar-se la zona pintada, la multa i el vehicle retirat sense un avís previ).

Casas i Estrada, a més, han qüestionat que la instauració de zones verdes i taronges serveixi per millorar la mobilitat dels residents de la zona i també han criticat el procés participatiu amb què es va aprovar el pla: “Ens hem trobat que la immensa majoria de veïns i veïnes amb qui hem parlat no tenen constància que es desenvolupés aquest procés”. La regidora s’ha ratificat en la mesura al·legant que forma part d’un pla que pretén millorar la mobilitat de la ciutat i reduir les emissions de CO2, però s’ha mostrat disposada a debatre els detalls del projecte amb la plataforma.

Les representants de la Plataforma Tarragona Stop Parquímetres consideren contradictòries les paraules de la regidora Floria: “a la vegada que es justifica dient que no hi ha alternatives per descongestionar el centre de la ciutat, ens insta que li portem alternatives i després ens diu que no hi haurà marxa enrere”.

La CUP també creu que l’actitud de Floria és contradictòria

Segons la CUP de Tarragona, “el pla de mobilitat és una manera d’emmascarar una voluntat recaptatòria del consistori, que fa pagar als seus ciutadans un dèficit que s’ha anat generant amb la mala gestió dels governs municipals”. D’altra banda, s’ha criticat que la mesura no contempli alternatives a l’ús del transport privat, com la presència d’un transport públic regular intraurbà i interurbà o transports no contaminants com cotxes elèctrics o bicicletes.

També han expressat que és possible regular l’aparcament o reservar-lo als veïns sense haver de pagar i que aquesta mesura afecta negativament la capitalitat de Tarragona. Per tant, la CUP anima els ciutadans a implicar-se en la Plataforma, que es tornarà a reunir en assemblea el proper 28 d’agost per consensuar noves accions.

Valora
Vídeos
La CUP mostra el seu rebuig a les noves zones verdes, taronges i blaves del centre de Tarragona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid