Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura popular
Versos Lliures al Carrer: 24h de poesia ambulant a Tarragona

Es tracta d’una iniciativa d’un grup de gent de la ciutat per tal de reivindicar la cultura popular, lliure i al carrer

29/09/2012 Cultura
Programa de Versus Lliures al Carrer Programa de Versus Lliures al Carrer

Avui i demà, els carrers places de la ciutat de Tarragona acolliran les 24 hores de poesia emmarcades pel títol "Versos lliures de carrer". Es tracta d'una iniciativa d'un grup de gent de la ciutat per tal de reivindicar la cultura popular, lliure i al carrer. (veure la programació)

Segons explica Jordi Martí Font al seu bloc, hi pot participar qui vulgui, amb versos escrits, que reciti, "llegeixi, balli interpreti, canti, somiï..."

Poesia remullada

Martí Font apunta la possibilitat de pluja, però indica que si això passa, "no importa, estarem per locals i quan deixi de ploure uns moments sortirem al carrer. Els locals on ens podreu trobar seran l'Ateneu Llibertari Alomà (al carrer Misser Sitges, al costat de la plaça de Dames i Vells) i el Casal Sageta de Foc (pujant cap al carrer Major cap a la dreta)". Si s'amplia aquesta oferta de locals, Martí demana que es truqui al mòbil 651 66 38 07.

Martí assenyala al bloc que arracancarà amb la traducció catalana de Joan Francesc Mira de la "Comèdia"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid