Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura lliure
A la cerca de micromecenes per a la IV edició de Versos Lliures a Granollers

D'altra banda, el Casal Popular l’Esquerda de Granollers i l’Associació de Consumidors i Productors La Magrana Vallesana organitzen la 1a calçotada popular ecològica.

26/02/2012 Lletres
El Casal Popular l'Esquerda de Granollers ha engegat una campanya a través de la plataforma Verkami per aconseguir una part del pressupost pel IV cicle de poesia exponencial Versos Lliures.

Des l'any 2009, alguns dijous dels mesos de març i abril la poesia catalana contemporània arriba a Granollers de la mà del Casal Popular l'Esquerda. El cicle arriba la quarta edició com un dels actes consolidats del Casal. Pel cicle han passat part de les veus més interessants de la poesia catalana actual.

L'Esquerda, col·lectiu assembleari sense lucre, ha apostat per provar sort amb la plataforma de micromecenatge Verkami. La idea és senzilla: es proposa un projecte cultural atrevit i alternatiu a la web de la plataforma i les persones encuriosides, inverteixen una petita quantitat de diners a canvi d'unes recompenses lligades al projecte. Verkami ha arribat als 200 projectes finançats sent una de les principals fonts de la cultura alternativa.

A Versos Lliures la poesia es manifesta sense filtres, els poetes despleguen les seves millor virtuts en el recital, combinant una programació diversa que vol mostrar la qualitat de la poesia catalana contemporània.

Versos Lliures són accions de carrer per fer presenta la poesia d'allà on no hauria d'haver sortit, un preludi per a gaudir de documentals, espectacles, exposicions o recitals especials i la potència dels quatre recitals als dijous al local de l'Esquerda

Enguany el cicle serà del 17 de març al 19 d'abril de 2012 i la programació encara no s'ha fet pública. L'entrada a tots els recitals és gratuïta i es poden comprar llibres dels poetes convidats.

Els versos són lliures perquè la paraula és allò que ens connecta de manera directa amb el què som. És la llibertat de dir, la paraula viva, la veu que commociona.

Trobareu més informació:


Facebook Esquerda
Twitter Esquerda
Bloc Esquerda

Twitter Versos Lliures

Bloc Versos Lliures


Granollers tindrà per primer cop una calçotada popular ecològica

El dissabte dia 3 de març hi haurà, per primer cop a Granollers, una calçotada popular 100% ecològica tant pels productes que es consumiran com per la minimització i recollida de residus que es farà. Aquest àpat tan típic d’aquesta època de l’any l’organitzen el Casal Popular l’Esquerda, que ja fa una calçotada des de fa tres anys, i l’Associació de Consumidors i Productors La Magrana Vallesana, creada fa un any, que l’organitza per primera vegada. La idea d’organitzar la l’ecocalçotada conjuntament va sorgir de la voluntat de l’Esquerda de convertir la seva calçotada en ecològica i va trobar en La Magrana Vallesana el seu soci més adequat per portar a terme l’activitat gastronòmica.

Les dues entitats organitzadores volen contribuir al consum responsable posant a taula productes ecològics i de proximitats. Així, els calçots que es couran en aquesta calçotada provenen de l’horta ecològica del Rave negre, a Gallecs, i l’elaboració de la salsa es farà amb tots els seus ingredients de cultiu ecològic del nostre entorn. La carn que se servirà és de l’elaborador de porc ecològic Ecoviand de les Franqueses del Vallès. Els participants també podran optar per un menú vegetarià on hi haurà uns pinxos produïts per Vegetalia de Castellterçol. La beguda serà cervesa d’Edgar Beer de Moià i sucs de Cal Valls de Vilanova de Bellpuig. I, com a postres, hi haurà una suculentes mandarines d’en Salvador de la Safor.

Tots els participants de l’ecocalçotada es portaran de casa el plat, els coberts, el tovalló i el pitet, i, l’organització els facilitarà un got reutilitzable amb l’objectiu de minimitzar la generació de residus. A més, hi haurà recollida selectiva.

Cal destacar que l’acte serà molt accessible perquè es farà a ple nucli urbà de Granollers, al carrer Mare de Déu de Montserrat, davant del CTUG. Després del dinar hi haurà música en directe.

L’ecocalçotada és una activitat que està oberta als socis de les dues entitats i a la resta de persones que vulguin participar tant en l’organització com simplement gaudint d’aquest nostrat àpat.

El preus seran de 9€ per als socis i 13€ per als no socis. Els tiquets es poden adquirir a la seu de La Magrana Vallesana, al carrer Fontanella núm. 45, de Granollers, fins al dia 27 de febrer.

Per a més informació i/o entrevistes, podeu trucar a la Núria Jubany, del C.P. L’Esquerda, al telèfon 617953141; o al Hilari Cuadriello, de La Magrana vallesana, al telèfon 93 870 95 13. 
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid