Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Poemes
Per quart any consecutiu Granollers s'omple de poesia amb els Versos Lliures

Diumenge passat, unes cinquanta persones, guix en mà, van donar el tret de sortida a l'edició d'enguany amb l'acció poètica.

17/03/2012 Lletres
A les 19h comença el cicle els Versos Lliures 2012 amb una jornada inaugural on la DONA esdevindrà el centre, l'excusa i el motiu del tret de sortida, sota el títol del Vers Femení  amb la presentació del llibre "Màscares i reclams. 20 dones poetes interpreten Montserrat Abelló" (Curbet Edicions, 2012) amb Vinyet Panyella.

Després de la presentació, a dos quarts de nou, les poetes Mireia Calafell, Meritxell Cucurella-Jorba, Sònia Moya i Blanca-Llum Vidal i Vineyet Panyella oferiran un recital per cloure la jornada.

Tot plegat serà sota l'atenta i apassionada mirada de Montserrat Abelló, que trepitjarà Granollers de la mà del C.P l'Esquerda i en el marc dels Versos Lliures.

Abelló és una de les poetes contemporànies de referència, amb una llarga trajectòria com a traductora i amb una obra que amplia els horitzons de la nostra terra i allibera estigmes i prejudicis de les dones. Abelló és Premi d'Honor a les Lletres Catalanes i Premi Nacional de Cultura 2008, entre d'altres premis i reconeixements. Tot plegat, a la casa de cultura Sant Francesc.

El cicle s'allargarà fins el 19 d'abril amb quatre recitals, un complement directe i l'exposició permanent de poesia visual de Toni Prat.

Recitals

- 22 de març amb Albert Forns i Silvie Rothkovic i la presentació de l'exposició de Poesia Visual de Toni Prat.

- 29 de març amb Eduard Escoffet i Martí Sales.

- 12 d'abril abm Jaume Pons Alorda i Mireia Vidal-Conte.

- 19 d'abril amb "Vallès VS Vallès".
A l'equip occidental: Roc Casagran, Xavier Grimau i Josep-Ramon Bach.
A l'equip oriental: Joan Gener Barbany, Esteve Plantada i Santi Montagud.
Lloc: Casal Popular l'Esquerda (Av. Prat de la Riba, 31. Granollers) a les 20:30h.

Complement Directe
14 d'abril:
20:30h. El romanço d'Anna Tirant, amb Josep Pedrals.

Lloc: Casal Popular l'Esquerda (Av. Prat de la Riba, 31. Granollers)

Tots els actes són amb entrada gratuïta.


Micromecenatge


Enguany, des de l'Esquerda, s'ha apostat per engegar una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami per finançar part del cicle. Ara per ara, la campanya (que inicialment demanava 500 euros) ja porta recollits 755 euros, i encara queden 3 perquè s’acabi. Els organitzadors esperen augmentar aquesta xifra, i també guanyar espectadors: en les tres edicions anteriors dels Versos Lliures, s'ha compta amb la presència d’unes desenes de persones de mitjana a cada recital i activitat.
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid