Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
especulació
Proposen que l'Ajuntament de Sant Cugat declari persona 'non grata' Josep Lluís Nuñez

Com a resposta a tots els litigis que interposa l'empresari per poder edificar l'espai de Torre Negra

04/07/2012 Territori
El ple de Sant Cugat va aprovar al maig la protecció total d'aquest espai inclòs al Parc Natural de Collserola El ple de Sant Cugat va aprovar al maig la protecció total d'aquest espai inclòs al Parc Natural de Collserola

La CUP vol que el ple municipal declari persona 'non grata' l'empresari Josep Lluís Nuñez i la seva empresa Nuñez i Navarro. Per aquest motiu la formació portarà una moció en aquest sentit al proper ple, segons informa Cugat.cat

La formació considera que aquesta és la manera de respondre a tots els litigis que interposa l'empresari per poder edificar l'espai de Torre Negra. La CUP recorda, a més, que Nuñez i Navarro ha estat 'condemanat de manera ferma per un frau reiteratiu a hisenda' i considera que no té 'cap tipus de legitimitat moral per donar lliçons de legalitat'.

La CUP vol que l'Ajuntament doni 'un cop de puny sobre la taula' per declarar la persona de Josep Lluís Nuñez i el seu grup immobiliari, Nuñez i Navarro, 'non grates' a la ciutat. Segons la formació aquesta és la manera de donar resposta a tots els litigis i querelles que l'empresa Nuñez i Navarro va presentant per poder edificar Torre Negra i carregar-se un dels espais amb més valor ecològic de la Serra de Collserola. Ho ha explicat el portaveu de la formació, Guim Pros, a Cugat.cat.

La formació recorda que tan la societat civil santcugatenca com l'Ajuntament han defensat sempre Torre Negra i subratlla que Josep Lluís Nuñez no pot donar lliçons de legalitat perquè 'ha estat condemnat per un frau reiteratiu a hisenda'.

Protecció total de l'espai

En el ple ordinari del consistori del passat mes de maig, l'ajuntament va aprovar la protecció total de l'espai, a l'espera que la Generalitat oficialitzi aquesta protecció de manera definitiva. Tot i així, l'empresa Josel SL, pertanyent al Grup Núñez i Navarro, va anunciar que recorrerà de nou davant el Tribunal Suprem la sentència del TSJC que avala al consistori.

La constructora assenyala que acata la sentència però que discrepa d'aquesta respecte a la fonamentació jurídica que fa de l'únic punt de l'acord municipal que no anul·la i que per això procedirà a presentar un recurs de Cassació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid