Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
La CUP presenta la campanya "'Olot, ciutat dels retalls"

La campanya es va iniciar fa un mes i ja compta amb més de 1400 seguidors a les xarxes socials molts dels quals els hi han fet arribar les retallades que els afecten.

28/08/2012 Drets i Llibertats

Ahir la CUP a la comarca de la Garrotxa va presentar públicament la plataforma 'Olot, la ciutat dels retalls' que ironitza la iniciativa municipal Olot, ciutat dels detalls i que va endegar el nou equip de govern ara fa una mica més dun any. Es tracta, segons la CUP de recollir i difondre el malestar dels ciutadans per les retallades dels serveis públics que la majoria de les administracions estan aplicant des de fa uns mesos.

El mitjà per fer-ho són les xarxes socials. Després d'un mes d'haver-se iniciat la campanya, 1.170 persones ja s’han fet de la pàgina “Olot ciutat dels retalls” al Facebook i moltes d’elles els han fet saber quin és el seu grau d’insatisfacció i quina és la “retallada” que els preocupa. Al twitter (@RetalladesOlot), compten amb 315 seguidors, molts dels quals els han fet arribar les retallades que els afecten. Algunes d'aquestes persones, que en certs casos tenien por de denunciar la seva situació, han vist en aquesta iniciativa una oportunitat de trencar el silenci.

Així, per exemple, la campanya s'ha fet ressò de l'acomiadament del director de l'Àrea de Creació Contemporània, David Santaeulària, i l'eliminació de l'Espai Zer01 dedicat a aquest art. També s'ha referència a l'acomiadament de vuit educadores, un 30 per cent del personal de les llars d'infants municipals, i del possible tancament del servei d'inserció i orientació laboral del Mas les Mates.

Al web de la campanya hi ha un rellotge de compte enrere que es va posar a zero ahir a les 11 del matí. Era el moment en què els membres de la CUP van fer la convocatòria pública a la plaça del Rector Ferrer, al davant de Sant Esteve, per donar més informació sobre la campanya.

L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, ha acceptat la invitació a unir-se al grup per al debat i ha dit que accepta la crítica política, tot i que ha demanat que s'eviti la demagògia i l'esperit destructiu.

Presentació pública de CUP a la comarca de la Garrotxa

L'acte de presentació, que tindrà lloc a la Plaça Pia Almoina d'Olot el proper dissabte a les 7 de la tarda, portarà per nom “Construïm la Unitat Popular” i comptarà amb la participació de diferents militants de la CUP amb l'objectiu de desglossar els grans aspectes socials i polítics de l'organització, i amb el suport de la nova organització juvenil Arran, que els donarà la benvinguda.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid