Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESQUERRA INDEPENDENTISTA
Neix la CUP a la comarca de la Garrotxa

Sota el lema “Construïm la Unitat Popular” el proper dissabte 1 de setembre es presentarà a Olot, el nou nucli de la CUP a la comarca de la Garrotxa

25/08/2012 Política

La CUP es presenta a la comarca de la Garrotxa. L'acte de presentació, que tindrà lloc a la Plaça Pia Almoina d'Olot el dissabte 1 de setembre a les 7 de la tarda, portarà per nom “Construïm la Unitat Popular” i comptarà amb la participació de diferents militants de la CUP amb l'objectiu de desglossar els grans aspectes socials i polítics de l'organització, i amb el suport de la nova organització juvenil Arran, que els donarà la benvinguda.

Entre els convidats hi haurà Dani Cornellà, alcalde de Celrà, que explicarà el paper del a CUP a nivell municipal; Georgina Rieradevall, regidora a l'ajuntament de Vic, que es referirà a la tasca de la CUP en favor de la cohesió social i el combat a l'extrema dreta i la xenofòbia, o Jordi Navarro, regidor a l'ajuntament de Girona i conseller comarcal del Gironès, que parlarà de l'actual context en què es troben les comarques gironines i dels reptes que caldrà afrontar.

Per la seva banda, Anna Gabriel, exregidora de Sallent, farà un recorregut pels orígens de la CUP i el seu marc d'actuació i Marc Sallas, membre del secretariat nacional de la CUP, exposarà la situació actual de l'organització a nivell nacional. De la CUP a la Garrotxa intervindran Quim Llach i Albert Batlle, que esbossaran els principals eixos de treball que es pretén endegar a nivell comarcal per tal de començar a bastir i construir alternatives a la comarca. A la presentació també hi participarà Jonàs Carbonés, militant d'Arran, la nova organització juvenil de l'esquerra independentista dels Països Catalans, que donarà la benvinguda a la CUP Garrotxa.

L'acte també comptarà amb diverses actuacions musicals de la mà de Guillem Ballaz, Marc August Muntanya, un grup de joves saharauís i recital poètic a càrrec de Lluís Riera.

El nou nucli de la CUP ha volgut aprofitar l'ocasió per recordar al poeta valencià Vicent Andrés Estelles, acompanyant el cartell amb les seves paraules: “No et limites a contemplar aquestes hores que ara vénen, baixa al carrer i participa. No podran res davant d'un poble unit, alegre i combatiu". La CUP ha convidat a tothom a participar de l'acte i ha volgut encoratjar als garrotxins i garrotxines a sumar-se a aquest nou projecte que s'engega per la comarca i per al país.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid