Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
Alternativa per la Garrotxa manifesta la seva voluntat d'incorporar-se orgànicament a la CUP
29/05/2012 Política

L'assemblea general d'Alternativa per la Garrotxa va decidir per unanimitat "manifestar la seva voluntat d'incorporar-se orgànicament a la Candidatura d'Unitat Popular, per continuar la feina feta durant aquest darrer any formant part oficialment de la CUP i aglutinant el màxim de persones possibles".

Una vintena de persones es van reunir diumenge a Olot per a decidir el futur d'Alternativa per la Garrotxa. L'assemblea general extraordinària, convocada feia més d'un mes, preparava les bases de la organització durant els propers dos anys i decidir quina relació volia establir amb la Candidatura d'Unitat Popular (CUP). La decisió, aprovada per unanimitat, marca un punt d'inflexió en el procés que ha dut a terme la formació assembleària durant l'últim any, aglutinant sectors de moviments populars i de l'esquerra independentista.

L'assemblea va aprovar la Ponència Organitzativa i el Pla de Treball, i també va decidir quina fórmula organitzativa adoptarà a partir d'ara: A més de les reunions que s'han portat a terme fins ara, s'establiran 3 grups de treball, que van en sintonia amb els grups de treball de la territorial nord-oriental de la CUP. Aquest grups són: Territori i medi ambient, participació i cohesió social.

Entre altres coses, s'ha posat de manifest la voluntat de participar en el procés de creació del nucli local de la CUP a la comarca de la Garrotxa juntament amb tots aquells sectors, organitzacions i entitats que "també vulguin ser-ne partícips".

Així, aquesta candidatura d'àmbit comarcl es compromet a trobar-se amb tothom que estigui disposat a treballar per a crear un nucli de la CUP "el màxim de plural possible, on hi siguin presents totes les persones que creguin en el projecte de la unitat popular a la nostra ciutat i a la nostra comarca".

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La nació catalana, singularitat històrica
  10. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid