Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Abús laboral
Els treballadors de TMB creen un comitè de solidaritat amb Andreu de Cabo

El 26 de setembre se celebrarà una nova vaga i una manifestació on es lliuraran a l'alcalde de Barcelona les signatures de suport al treballador acomiadat

14/08/2012 Laboral

Els treballadors d'autobusos de TMB han decidit crear un comitè de solidaritat amb Andreu de Cabo, treballador acomiadat, després que la direcció s'hagi negat a readmetre'l tot i la concentració i aturada de quatre hores que el sindicat COS va dur a terme dimecres passat.

L'assemblea de treballadors ha decidit augmentar la pressió per aconseguir la readmissió del treballador "el més aviat possible" i en aquest sentit ha convocat una altra vaga i manifestació que tindrà lloc el proper dia 26 de setembre, quan se celebres les Festes de la Mercè, patrona de Barcelona.

Segons ha informat la COS, al final de la manifestació es lliuraran a l’Alcaldia de Barcelona les signatures que s’estan recollint entre la plantilla d’autobusos per demanar la readmissió de De Cabo.

L'assemblea ha decidit també potenciar la proposta de diverses organitzacions de crear un Comitè de Solidaritat amb Andreu de Cabo en el qual estiguin representades totes les assemblees de barri i organitzacions polítiques, socials i sindicals que ho desitgin, així com persones a nivell particular.

La reunió de fundació d’aquest Comitè serà el proper dia 7 de setembre a les 19 hores a la sala d’actes del Col·lectiu Ronda C/ Trafalgar número 50 de Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid