Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Barcelona
La CUP manifesta el seu "ple suport" a la vaga d'autobusos de TMB

A més de la vaga s'ha convocat una concentració el 8 d'agost a les 10 del matí per demanar la readmissió d'Andreu de Cabo

31/07/2012 Laboral
Cartell de la convocatòria de vaga Cartell de la convocatòria de vaga

La CUP ha manifestat el seu suport a la vaga de treballadors d'autobusos de TMB del proper 8 d'agost de 8 a 12 del matí que ha convocat la Coordinadora Obrera Sindical (COS) de TMB per demanar la readmissió d'Andreu de Cabo.

La CUP assegura que De Cabo ha estat acomiadat per la direcció de TMB "com a venjança per haver sigut delegat de CGT, mostrar el seu suport a la vaga dels conductors pels 2 dies i per haver denunciat diferents corrupteles en la prefectura de Telecomunicacions, àrea on ell treballava fins fa poc més d’un mes".

La formació dóna "ple suport" a la vaga i anuncia que portarà el cas als propers Plens del Districte i Audiències Públiques, juntament amb la defensa d'un transport públic, gratuït i de qüalitat, tal com ja va fer amb la denuncia pública a l'eliminació i retallada de línies. 

 

L'aturada de la COS compta amb el suport d’ACTUB, CGT i PSA. A més, s'ha convocat una concentració el mateix dia a les 10 del matí al Servei Territorial del Departament d’Empresa i Ocupació al c/Albareda 2-4, metro Paral·lel.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid