Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Responsables de la Crisi
Maulets llença pintura vermella la seu del PP a Marratxí

Anuncia que continuaran realitzat aquest tipus d'accions per denunciar els autèntics responsables de la crisi

11/05/2012 Política
Maulets a Mallorca, reivindica el llençament de pintura vermella contra la seu del Partit Popular a Marratxí en el marc de la campanya ACTUA!

A la presentació de la campanya ja vàren anunciar que aquest mes de maig se centrarien en denunciar "qui són els autèntics responsables de la crisi", en una iniciativa d'accions que anomenem Maig Roig. Aquesta vegada l'objectiu ha estat el PP "com a representant de tota la classe política neoliberal, que, després de contribuir al inici de la crisi, apostant per polítiques de ciment descontrolat i creixement salvatge, ara es dedica a retallar educació, sanitat, i en definitiva fer que la crisi la paguin les classes populars. A més, cal recordar també que el gabinet de José Ramon Bauzá s'ha apujat el sou un 25% després de ja haver-ho fet un 12,3% a principi de l'actual legislatura", segons recull el comunicat de l'organització.

El comunicat explica que l'acció s'ha concretat aquest cop contra la seu del PP a Marratxí perquè "és aquí on començà la carrera política de l'actual president, que ha estat cara visible d'un gir ultraespanyolista que fa del seu partit, ara més que mai, una amenaça contra la supervivència de la llengua i cultura catalanes a la nostra illa"

Maulets anuncia que continuaran realitzant accions contra tots aquests que, "a més de provocar la crisi, ara en treuen rèdit a costa de milers i milers de famílies que, arreu del país, es veuen abocades a l'atur i a la precarietat, i un jovent que amb un atur de gairebé un 50%, veu el seu futur retallat. Només amb la lluita i la organització popular podem forçar un canvi i sortir d'aquesta situació a la que ens condemna el capitalisme espanyol"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid