Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització
Ruta poble a poble per denunciar les retallades del govern balear

Jubilats per Mallorca recorrerà 234 quilometres repartint materiali organitzant assemblees improvisades en llocs públics

20/07/2012 Política
Portaveus de Jubilats per Mallorca, Maties Oliver, Jaume Bonet i Jaume Vicens, Portaveus de Jubilats per Mallorca, Maties Oliver, Jaume Bonet i Jaume Vicens,

L'associació balear Jubilats per Mallorca explicarà poble a poble l'abast de les retallades del govern balear. Els portaveus de Jubilats per Mallorca, Maties Oliver, Jaume Bonet i Jaume Vicens, han anunciat aquest divendres tot un seguit d'accions per intentar parar els peus a les polítiques del PP.

La primera acció, anomenada "Camins contra metides", pretén donar resposta a la desinformació i les mentides que escampa el PP des de diverses institucions, així com el poder financer.

En el decurs de la seva intervenció, Jaume Bonet ha explicat que aquesta acció constarà de quatre etapes, la primera de les quals començarà dia 1 d'agost a Lluc. Durant aquesta etapa, que durarà 14 dies, un grup de perspones caminarà 234 quilometres informant de poble en poble, repartint material imprès i organitzant assembles improvisades en llocs públics, sobre les alternatives que hi ha a les polítiques neoliberals que tant ens perjudiquen.

En aquesta primera etapa està previst visitar Lluc, Caimari, Selva, Moscari, Campanet, Pollença, Port de Pollença, Alcúdia, Port d'Alcúdia, Sa Pobla, Búger, Llubí, Muro, Can Picafort, Santa Margalida, Maria de la Salut, Ariany, Petra, Vilafranca, Sant Joan, Sineu, Costitx, Sencelles, Biniali, Santa Eugènia, Ruberts, Pina, Llorito, Montuïri, Porreres, Son Mesquida, Felanitx, Son Macià i Manacor. Durant les altres tres etapes, es recorreran la resta de pobles i urbanitzacions, i també els barris de Palma.

Els portaveus han manifestat que aquesta acció és en defensa dels drets lingüístics dels catalanoparlants i del territori i també en defensa dels serveis públics que els governs volen destruir i dels drets socials que volen robar. A la iniciativa ja hi han donat suport Drets Humans de Mallorca, la Fundació S'Olivar i el sindicat STEI-i.

Altres entitats com ara l'OCB, el GOB i l'Associació d'Antics Escoltes han manifestat la seva intenció de donar suport a l'acció i estan a l'espera que les seves executives ho aprovin definitivament. També han dit que esperen el suport d'altres associacions i de persones a títol individual.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid