Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
La Fatarella recorda Joan Fuster

Avui, a partir de les 18h al casal de la Vila dins de la Diada Independentista

06/07/2012 Cultura
Títol de la imatge Títol de la imatge

En el marc de la campanya que Maulets i Llibertat.cat han impulsat d’homenatges a Fuster arreu del país, l'assemblea Arran Maulets Terra Alta recordarà l'autor de "Nosaltres els valencians [pdf llibre sencer]", commemorant així el 50è aniversari de la seva publicació, el 90è del naixement de Fuster i el 20è de la seva mort.

L'homenatge començarà cap a les 18h amb la confecció de pancartes en memòria de l'escriptor. A les 19.30h es farà una xerrada a càrrec de Jordi Martí (professor i periodista) i Xavier Garcia (periodista). Abans, però hi haurà un presentació de l'Assemblea.

A continuació, es farà una cercavila per la independència i a l’acabar, es llegirà el manifest. Després un sopar popular i com a cloenda de l'homentge, un concert Blaucel (acústic, folk, reggae vinguts des de Riba-roja i Hostalric) i Gual Permanent (reggae, ska vinguts des de Barcelona).

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid