Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Enllaçats per la llengua
Canvi de lloc del concert a favor del català "Enllaçats per la música"

L'Ajuntament de Palma ha al·legat motius de seguretat per proposar el canvi d'espai

04/07/2012 Cultura
Presentació de la iniciativa Enllaçats per la Música Presentació de la iniciativa Enllaçats per la Música | Autor: OCB

 

El concert reivindicatiu a favor del català "Enllaçats per la música" canvia finalment de lloc i es farà el divendres, 6 de juliol, a partir de les 17.00 hores, a la plaça d'Espanya de Palma, i no a Cort, on havia demanat inicialment l'organització. L'Ajuntament de Palma ha al·legat motius de seguretat per proposar el canvi d'espai.

"Enllaçats per la música" és organitzat per un col·lectiu de persones i de músics en defensa de la llengua pròpia, amenaçada per la política lingüística del Govern de les Illes Balear, i té el suport de Músics per la llengua, Joves de Mallorca per la Llengua, OCB i STEI-intersindical. L'objectiu de l'activitat és fer un clam, alhora lúdic i reivindicatiu, a favor de la llengua pròpia, que segueix l'estela de les més de 12.000 al·legacions, de les més de 50.000 persones que es varen manifestar pel carrer de Palma, de l'èxit de la campanya "Enllaçats pel català", de la vaga de fam per la llengua i de la resposta massiva dels pares a favor de la llengua al primer ensenyament.

Els grups participants, que ho fan de manera altruista, actuaran 20 minuts cadascun. El concert durarà des de les 17.00 hores de divendres a la 1.00 hores de dissabte i serà presentat pel periodista Pere Sánchez. A més dels grups que hi actuaran, membres d'altres formacions que no ho podran fer per motius diversos hi participaran llegint textos de suport. Tots els grups seran mallorquins, amb l'excepció de la formenterera Maria Cardona, que hi serà acompanyada pel guitarrista Miquel Brunet.

Els grups que, en aquests moments, han confimat la seva actuació són Al-Mayurqa, Anegats, Cap Pela, Cucorba, Du Temps, Eima, Eskasos, Joan Miquel Riera, L'équilibriste, Lluci Villalonga, Miquel Brunet i Maria Cardona, Muntaner Duo, No tots els àngels tenen ales, Nua, Ocults , Oprimits, Pere Janer, Rebentat de Cassalla, Sonadors dels Vuit Vents, Suasi, Tiu, Tomeu Quetgles, Torrat i Bullit, Trencaclosques, Si tot va bé, Agustí Baró i Entreveus. A més, hi haurà l'actuació del Circ Bover i un cercavila amb la participació de diferent batucades.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid