Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita Institucional
Fa un any i mig que no es convoca el Consell de Medi Ambient a Sallent

La CUP ho ha denunciat al Síndic de Greuges

13/06/2012 Política

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha presentat una queixa formal davant del Síndic de Greuges de Catalunya, per tal que aquest organisme investigui els fets i pressioni l’Ajuntament de Sallent per tal que es convoqui, d’una vegada per totes, el Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat.

La CUP i altres col·lectius del municipi portem més d’un any instant l’Ajuntament de Sallent a convocar una sessió del Consell, a través de comunicacions verbals, reunions, instàncies, preguntes als plens, etc. Però l’equip de govern, poc preocupat pel medi ambient, i totalment desinteressat en la participació ciutadana, ha desatès totes les peticions, i fins i tot algunes, com la instància entrada per la CUP en data 19/04/2012 o la pregunta realitzada pel regidor de la CUP al ple municipal del 14/05/2012 han quedat sense resposta.

L'últim consell de Medi Ambient i Sostenibilitat, va realitzar-se el 21 de febrer de 2011. I, a data d'avui, no se n'ha convocat cap altre sessió, ni ordinària ni extraordinària.

Segons els seus estatuts, les sessions ordinàries del consell "s’efectuaran amb una periodicitat bimensual. El president convocarà i confeccionarà l’ordre del dia que es distribuirà als seus membres amb una antelació mínima d'una setmana."

El consell de Medi Ambient és un òrgan de consulta i assessorament en matèria mediambiental de Sallent. Segons els seus estatuts, "és un òrgan de participació ciutadana en la vida municipal, que tindrà per finalitat debatre, informar i assessorar totes aquelles qüestions que afectin al medi ambient en el nostre territori, a més de totes aquelles funcions que li encomani el Ple de l’Ajuntament."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid